(+376) 737 878
santmoritz@santmoritz.com

Tel: (+376) 737 878
santmoritz@santmoritz.com

se679-3037-imagen-3
se615-6553-imagen-2
se614-0621-imagen-1
Reserva Online

NECESITES UNS DIES SENSE ESTRÈS?

Tant si t’agraden els esports d’aventura com les caminades o la relax, a Arinsal trobaràs tot el que estàs buscant.
El poblet amb més encant de les Valls del Nord d’Andorra, tranquil, amb molt encant i amb un caràcter únic, ofereix un gran ventall d’opcions.

 

Arinsal Poble

Si ets aventurer i t’encanten els esports de risc, ara ja fa uns anys que Andorra ha deixat petjada en el món de la BTT gràcies al VallnordBike Park (on cada vegada vénen més riders d’arreu del món), la Copa del món així com els Campionats del Món han donat a conèixer un país extraordinari que s’esforça cada dia per a que puguis gaudir al màxim fent allò que més t’agrada. Al costat dels apartaments també hi pots trobar una pista de BMX i una Pump truck prefectes per poder jugar rodejat d’un paisatge idíl·lic.

Pista BMX

Si ets dels qui per desconnectar necessita silenci i estar en contacte amb la natura, Arinsal és també el punt de sortida del Parc Natural del Comapedrosa, el més occidental dels tres Parcs Naturals d’Andorra. El seu espectacular Pic de Comapedrosa (2.942 metres) és la muntanya més alta del Principat. Els amants de la flora hi podreu apreciar espècies florals típiques de zones alpines i pels qui són més d’animals, la zona acull una gran varietat d’espècies com ara la marmota o el voltor… però els més típics d’Andorra segueixen sent els Isards. Si encara no el coneixeu, teniu Tot un món per descobrir…

Llacs del Parc natural

Per a més informació sobre el Parc: http://www.comapedrosa.ad/
A més a més, si et vols endinsar una mica més en la historia del Parc i del país, el seu Centre d’Interpretació es troba al bell mig del poble. Allà hi podràs observar espais expositius i projeccions audiovisuals sobre el parc. Com ja sabeu, els objectius principals d’un parc natural són protegir i preservar el patrimoni tant natural com cultural. La creació d’un espai protegit també vol dir ser coneixedors dels seus valors.
Avui dia anem tots de bòlit amunt i avall però potser ja ha arribat el moment de parar-se un instant i veure que el pas de les generacions ha influenciat en el paisatge ric i divers que tenim avui dia. Des d’aquí t’animem a que surtis allà fora i gaudeixis del meravellós paisatge que tenim aquí mateix: El Pla de l’Estany o l’Estany Negre són espais on el temps sembla aturar-se.
Pots reservar allotjament aquí.
Us estarem esperant!